Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cepelin se oteo kontroli i izazvao potpuni kaos.


Visokotehnološki američki vojni cepelin projektiran da otkriva raketne napade oslobodio se u srijedu i izazvao kaos dok je lebdio od savezne države Marylanda u Pennsylvaniju vukući iza sebe 3 km dugačak kabel i izazvavši prekid opskrbe električnom energijom za tisuće građana.

Vezani članci Slika nije dostupna Bizarno! Missica lažirala bolest, izbrijala glavu i mažnjavala lovu od humanitarnih akcija Slika nije dostupna Što se dogodi kad se pojede samo 7 oraha dnevno...

Američka vojska je podigla u zrak dva naoružana borbena lovca F-16 da promatraju dok je cepelin putovao u civilni zračni prostor nakon što se otkinuo kratko nakon podneva sa sidrišta u Aberdeen Proving Groundsu, kompleksu američke kopnene vojske 64 km sjeveroistočno od grada Baltimorea u Marylandu.

VIDEO NASA i Pentagon ovaj cepelin nazivaju budućnošću!

Srušio se u dva dijela nekoliko sati kasnije u Montour Countyju u Pennsilvaniji, reklo je novinarima Zapovjedništvo obrane sjevernoameričkog zračnog prostora (NORAD).

Pad prvo repa a onda i ostatka cepelina nije prouzročio štete ili žrtve, rekao je mornarički kapetan Scott Miller.

Tvrtka za opskrbu električnom energijom PPL Electric Utilities Corp rekla je da je oko 17.800 potrošača bez struje u Columbia Countyju u Pennsylvaniji uz još 9.000 u Schykill Countyju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook