Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Problemi s njim ne završavaju'

'SAD je smaknućem bin Ladena pokazao slabost i nesigurnost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SAD je smaknuo Osamu bin Ladena i pokazao 'slabost i nesigurnost' napadom na njegovo pakistansko utočište, napisao kubanski lider Fider Castro u svojoj kolumni objavljenoj u danas u državnom tisku.

84-godišnji Castro je također napisao kako američki predsjednik Barack Obama 'ne može skriti činjenicu da je Osama pogubljen u prisutnosti djece i žena'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozvao na pokretanje istrage Obama: 'Bin Laden je u Pakistanu vjerojatno imao mrežu podrške' Slika nije dostupna Napad na željeznicu Bin Laden je planirao novi napad na SAD na obljetnicu 11. rujna

>> Obama posjetio 'Ground Zero': Pokazali smo da mislimo ono što kažemo

>> U BiH strahuju od odmazde Osaminih sljedbenika: Pojačane mjere sigurnosti!

Bivši kubanski predsjednik smatra da je akcijom američkih specijalaca prekršen pakistanski zakon te da ona vrijeđa nacionalni dignitet i vjerske tradicije te zemlje. Akcijom, koja je uključila i brzo polaganje Bin Ladenova tijela u more, američki problemi s njime ne završavaju, piše Castro.

'Smaknuti Bin Ladena i poslati ga na dno mora pokazatelj je slabosti i nesigurnosti. Na taj ga način pretvaraju u još opasniju ličnost', smatra Castro. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene