Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da se čuda događaju pokazao je slučaj žene koja je s pola jajnika prirodnim putem začela i rodila zdravog dječaka. Čak ni ta polovica nije bila potpuno zdrava.


Nakon raka koji je operirala još kao tinejdžerka, dvije neuspjele trudnoće i tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje, 39-godišnja Trudi Siviter i njezin suprug mislili su da nikada neće imati djecu. 

Vezani članci Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Slika nije dostupna Stigla beba: Pjevačica i reper dobili sina!

Liječnici su se složili da bi najbolje rješenje bila histerektomiju.

Ali tri mjeseca prije dogovorene operacije, Trudi je saznala da je trudna. 

U prosincu prošle godine, rodila je dječaka Alfiejia prirodnim putem u bolnici u Staffordshireu nakon osam mjeseci trudnoće. 

Alfie je težio samo 1,58 kg. Ali iako je rođen prerano i s malom težinom dječak je potpuno zdrav. 

'On je čudo. Dijete ni otkud! Prošli srpanj sjećala sam se dobro, kada sam otišla na pregled saznali smo da sam trudna. I sada na naše iznenađenje imamo malog dječaka, koji ima plavu kosicu, velike plave oči i jako sliči na tatu', rekla je Trudi. 

Nakon što su se ona i njezin suprug pomirili s činjenicom da neće imati djece počeli su organizirati putovanja po svijetu, ali kad su saznali da je trudna, sve su rado otkazali. 

'Još sam u šoku. Dogodilo mi se nešto neobjašnjivo predivno', zaključila je.