Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavio se i sjeo u pick up

S mjesta nesreće pokušao pobjeći u vozilu svjedoka u kojem je bila 5-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je policija obavljala očevid Colby Wade Cardoso pokušao je ukrasti pick up jednog svjedoka prometne nesreće u kojem je bila 5-godišnjakinja.

Dok su obavljali očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje ljudi, policiji iz Tampe 'iskrsnuo' je i novi problem - 20-godišnjak otprije poznat policiji pokušao je ukrasti parkirani pick up jednog od svjedoka nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Cardoso je prolazio pored mjesta nesreće u svojem vozilu, no zaustavio se, izašao iz automobila i sjeo u pick up na čijem je stražnjem sjedalu bila 5-godišnja djevojčica. Pokušao je upaliti motor, no nije uspio.

Izašao je iz vozila i počeo bježati pješice. Za njim je krenuo 53-godišnji zamjenik šerifa Carl Luis. Kada ga je pokušao privesti Cardoso se opirao i zamjeniku pokušao oteti pištolj. Obojica su u tučnjava zadobila lakše tjelesne ozljede.

Cardosu slijedi kaznena prijava zbog krađe vozila, pokušaja krađe vozila, napad na službenu osobu i opiranje uhićenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene