Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

"OPASAN JE, ON JE RUS"

Rusko veleposlanstvo u BiH objavilo video koji je privukao brojne komentare: "Prestanite širiti mržnju..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusko veleposlanstvo u BiH objavilo je video s pozivom na prestanak mržnje prema Rusima. Glavni likovi su psi, a centralna figura sibirski haski. Video je izazvao brojne reakcije.

"Prestanite širiti mržnju, prestanite mrziti Ruse" poruka je videa koji je u nedjelju poslijepodne objavilo Rusko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini s hashtagom #StopHatingRussians. Video u kojem su glavni likovi psi, privukao je pozornost te izazvao brojne komentare na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O BIH I NATO-u VIDEO Ruski veleposlanik u BiH Igor Kalabuhov: "Otkud vi znate da mi nemamo planove protiv Hrvatske, Poljske, Bugarske?"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nitko se nema pravo miješati Američko veleposlanstvo u BiH reagiralo na prijetnje ruskog veleposlanika: "To je opasno, neodgovorno i neprihvatljivo"

Dok se veselo društvance zabavlja na psećem domjenku, na vrata zvoni muškarac sa sibirskim haskijem, no domaćica ga ne želi primiti. Tužno zatim odlaze, dok se u kući zabavljaju francuski buldog, bigl, škotski ovčar i korgi. Psi zatim istrčavaju vani dok jedna od vlasnica svome psu viče "Stani, on je opasan, Rus je".

Video pogledajte >>OVDJE

Video završava pozivom na prestanak mržnje Rusa.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene