Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu se nadali

Divovski monstrum oštetio znanstvenicima uređaj kojim su ga otkrili?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski su znanstvenici otkrili nepoznato biće ogromne veličine koje se bacilo na uređaj koji ga je detektiralo te ga izgrebalo.

U vodama Arktika, na dubini oko 1,5 km znanstvenici iz Vladivostoka otkrili su dosad nepoznato divovsko biće, piše Ruski vjesnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo

Član ekspedicije Leonid Nuamov ispričao je kako se istraživao arktički šelf na dubini od 1600-2000 metara. Pomoću specijalnog aparata Klavesin registrirani su sitni djelići nekog živog organizma, no nije bilo moguće odrediti o kojem se organizmu radi. Proučavajući dalje, znanstvenici su shvatili da je to biće divovskih razmjera.

VIDEO 'MISTERIOZNO BIĆE': Milijuni ljudi povjerovali u ovo!

Taj monstrum bacio se na uređaj te ga počeo drmati u razne strane, rekao je Nuamov. Nakon što su se podignuli na površinu na metalnom korpusu su bile vidljive ogrebotine i udubljena.

Članovi ekspedicije odlučili su upitati biologe te su im pokazali snimku iz arktičkih voda. No biolozi su samo u čuđenju raširili ruke, govoreći da ta vrsta živog organizma nije poznata čovječanstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene