Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski su znanstvenici otkrili nepoznato biće ogromne veličine koje se bacilo na uređaj koji ga je detektiralo te ga izgrebalo.


U vodama Arktika, na dubini oko 1,5 km znanstvenici iz Vladivostoka otkrili su dosad nepoznato divovsko biće, piše Ruski vjesnik.

Vezani članci Raketa, ilustracija (Foto: BRUCE WEAVER / AFP) Rusija tvrdi da je sirijska raketa zamalo pogodila putnički zrakoplov Sumnjiv remont zrakoplova u Rusiji - 1 O poteškoćama helikoptera nakon remonta u Rusiji svi šute. Za probleme nije znala ni predsjednica

Član ekspedicije Leonid Nuamov ispričao je kako se istraživao arktički šelf na dubini od 1600-2000 metara. Pomoću specijalnog aparata Klavesin registrirani su sitni djelići nekog živog organizma, no nije bilo moguće odrediti o kojem se organizmu radi. Proučavajući dalje, znanstvenici su shvatili da je to biće divovskih razmjera.

VIDEO 'MISTERIOZNO BIĆE': Milijuni ljudi povjerovali u ovo!

Taj monstrum bacio se na uređaj te ga počeo drmati u razne strane, rekao je Nuamov. Nakon što su se podignuli na površinu na metalnom korpusu su bile vidljive ogrebotine i udubljena.

Članovi ekspedicije odlučili su upitati biologe te su im pokazali snimku iz arktičkih voda. No biolozi su samo u čuđenju raširili ruke, govoreći da ta vrsta živog organizma nije poznata čovječanstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook