Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neki lokalni medij pak izvješćuju i da su u njegovu stanu nađene dvije čahure, kao i da je pištolj kojim je ubijen bio u kuhinji, no službene potvrde nema.


Ruski mediji javljaju da je glavni savjetnik tamošnjeg ministarstva vanjskih poslova u odjelu za Latinsku Ameriku Petr Polšikov pronađen s prostrijelnim ranama glave. Neki lokalni medij pak izvješćuju i da su u njegovu stanu nađene dvije čahure, kao i da je pištolj kojim je ubijen bio u kuhinji, no službene potvrde nema.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) - 7 Više ljudi ozlijeđeno u eksploziji skladišta u Rusiji: Gore objekti s 40.000 topovskih granata, oštećene i stambene zgrade Aleksej Navaljni (Foto: AFP) Sud u Moskvi odbio ranije pustiti Navaljnog iz zatvora zbog zdravstvenih razloga

Ruski diplomat nađen je mrtav nekoliko sati prije nego što je turski policajac Mevlut Mert Altintaš ispalio smrtonosne hice u ruskog ambasadora Andreja Karlova na otvorenju izložbe o Rusiji u centru Ankare, prenosi Independent. Napadač je nakon toga više puta povikivao "Allahu akbar" i vikao da je to osveta za Alep. Nema naznaka da su ova dva događaja povezana.