Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VISOKI SAVJETNIK U MVP-u

NEKOLIKO SATI PRIJE ATENTATA U ANKARI Ruski diplomat pronađen mrtav u svome stanu u Moskvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neki lokalni medij pak izvješćuju i da su u njegovu stanu nađene dvije čahure, kao i da je pištolj kojim je ubijen bio u kuhinji, no službene potvrde nema.

Ruski mediji javljaju da je glavni savjetnik tamošnjeg ministarstva vanjskih poslova u odjelu za Latinsku Ameriku Petr Polšikov pronađen s prostrijelnim ranama glave. Neki lokalni medij pak izvješćuju i da su u njegovu stanu nađene dvije čahure, kao i da je pištolj kojim je ubijen bio u kuhinji, no službene potvrde nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta" Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

Ruski diplomat nađen je mrtav nekoliko sati prije nego što je turski policajac Mevlut Mert Altintaš ispalio smrtonosne hice u ruskog ambasadora Andreja Karlova na otvorenju izložbe o Rusiji u centru Ankare, prenosi Independent. Napadač je nakon toga više puta povikivao "Allahu akbar" i vikao da je to osveta za Alep. Nema naznaka da su ova dva događaja povezana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene