Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavilo ministarstvo

Ruski barjak nad 189 ukrajinskih vojnih objekata na Krimu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski barjak nalazi se na 189 ukrajinskih vojnih objekata na Krimu.

Ruski barjak odsad je podignut nad 189 ukrajinskih vojnih objekata na Krimu, objavilo je rusko ministarstvo obrane u nedjelju, dva dana pošto je predsjednik Vladimir Putin potpisao zakon kojim je završen postupak pripojenja crnomorskog poluotoka Krima Rusiji.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Dmitrij Medvedev Bivši predsjednik Rusije Medvedev upozorio na slanje vojske u Ukrajinu: "Nadam se da arogantni Britanci shvaćaju da bi to bila objava rata''

'Barjak Ruske Federacije podignut je nad 189 vojnih objekata i ustanova ukrajinskih oružanih snaga stacioniranih na području Republike Krim', objavilo je rusko ministarstvo u priopćenju koje citira agencija RIA.

Rusi upali u ukrajinsku bazu na Krimu: Jedan vojnik ranjen, čula se eksplozija

Ukrajinske baze padale su jedna za drugom u ruke ruske vojske na Krimu. U Belbeku, blizu Sevastopolja, elitne ruske postrojbe i proruske milicije u subotu su uz potporu oklopnih vozila zauzele zrakoplovnu bazu pucajući u zrak iz automatskog oružja, a vojnici su na nišanu držali ukrajinske vojnike.

Neki ukrajinski vojnici tada su zapjevali ukrajinsku himnu uz povike 'Slava Ukrajini', javlja agencija AFP. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene