Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno ubojstvo

Zadavila susjeda grudnjakom jer joj nije htio dati novac za alkohol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarno ubojstvo dogodilo se u Rusiji i to sve zbog novca za alkohol.

Dvadesetšestogodišnja žena u Sibiru mogla bi biti osuđena na 15 godina zatvora jer je ubila svog 65-godišnjeg susjeda i to grudnjakom, priopćila je policija, a prenose ruski mediji u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud predložio istražni zatvor Potvrđena optužnica protiv osječkog policajca zbog ubojstva studentice Juraj Cintula Obučavali ih Rusi Procurile fotografije koje bacaju novo svjetlo na atentatora na slovačkog premijera: Bio je dio paravojne postrojbe

>> Ubila zaručnika jer joj je kupio 'samo' cvijeće i čestitku

Žena je napala susjeda nakon što joj je odbio dati novac da kupi alkohol. U bijesu, a vjerojatno i pod utjecajem alkohola, oborila ga je na tlo i počela daviti rukama. On se zamalo oslobodio, ali ona je onda skinula grudnjak, omotala mu ga oko vrata i davila ga dok nije preminuo.

Ženin partner, koji je bio nazočan tijekom napada a nije ništa učinio da ga zaustavi, vjerojatno će također biti optužen. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene