Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedena istraga

Rusija tvrdi da gubi u ratu protiv mutanata: "Testiranje krvi ukrajinskih ratnih zarobljenika otkrilo je..."

Ukrajinska vojska
Ukrajinska vojska Foto: Afp
Gotovo pet mjeseci od početka besmislenog rata protiv Ukrajine Rusija je smislila novo objašnjenje zašto su se planovi Kremlja za brzo preuzimanje vlasti tako spektakularno raspali. Navode da su ukrajinske trupe pretvorene u nadljudske strojeve za ubijanje tijekom "tajnih eksperimenata" u američkim biolaboratorijima.

Rusija ima novo objašnjenje zašto njezina "specijalna vojna operacija" u Ukrajini nije završila u nekoliko tjedana, odnosno u vremenu u kojem se očekivalo da će sve biti gotovo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crno tržište zarobljenika Ukrajinski zarobljenik završio kod brutalnih vojnika čečenskog gospodara rata: "Kupuju ih od ruske vojske i odvode u Grozni" Avdijivka Novi gubici Ukrajina ostala bez dijela teritorija: Obećana pomoć Zapada nije stigla

Bez obzira na bezbrojna izvješća o ruskim vojnicima koji su u tisućama odbijali odlaziti u borbu, sabotirali vlastitu lošu opremu i čak se namjerno ranjavali kako bi napustili rat, ruski zakonodavci tvrde da su pravi poraz za Moskvu bili drogirani ukrajinski vojnici.

Do takvog zaključka došlo je dvoje ruskih zastupnika koji predvode povjerenstvo za istraživanje biolaboratorija u Ukrajini.

Konstantin Kosačev, potpredsjednik ruskog Vijeća Federacije, i Irina Jarovaja, zamjenica predsjedavajuće državne Dume, pohvalili su bombastične nalaze istrage koja je provedena.

"Testiranje krvi otkrilo niz bolesti"

"Testiranje krvi ukrajinskih ratnih zarobljenika otkrilo je niz bolesti koje sugeriraju da je na njima tajno eksperimentirano u vojne svrhe", navode.

"I vidimo - okrutnost i barbarstvo ukrajinskog vojnog osoblja, zločini koje čine protiv civilnog stanovništva, oni monstruozni zločini koje čine protiv ratnih zarobljenika - potvrđuju da je ovaj sustav kontrole i stvaranja okrutnih strojeva za ubojstva implementiran pod upravom Sjedinjenih Država", kazala je Jarovaja.

"Potvrđuju to i lijekovi za poboljšanje performansi koje im još uvijek daju kako bi potpuno neutralizirali posljednje tragove ljudske svijesti i pretvorili ih u najokrutnija i najsmrtonosnija čudovišta", dodala je.

Pronađena prisutnost antitijela na hepatitis A

Tvrdi da je pronađena prisutnost antitijela na hepatitis A u krvi ukrajinskih zatvorenika zapravo dokaz zavjere američkih biolaboratorija budući da je bivši ministar zdravlja Ukrajine bio dvojni ukrajinsko-američki državljanin koji je radio na nabavi lijekova za liječenje hepatitisa u zemlji.

"Sasvim je moguće da se radilo o testiranju tih lijekova na vojnom osoblju", navodi Jarovaja.

Te tvrdnje su, piše Yahoo! News, novi pogled na teoriju zavjere o biolaboratoriju koju je rusko ministarstvo obrane rutinski iznosilo kako bi pokušalo opravdati rat.

Više o ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene