Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rusija 'razmatra tehnička pitanja' u vezi s hrvatskim zahtjevom za izručenjem bivšeg jugoslavenskog generala Veljka Kadijevića koji živi u Moskvi, rekao je u Beogradu zamjenik ruskog premijera Aleksandar Žukov.


Žukov, koji je u službenom posjetu Beogradu, nije rekao hoće li general Veljko Kadijević, posljednji jugoslavenski ministar obrane i jedna od ključnih osoba u krvavom raspadu Jugoslavije, biti predan Hrvatskoj, izvijestila je televizija B92.

Vezani članci Ante Gotovina (lijevo)/načelnik Općine Pakoštane Milivoj Kurtov Branitelji koji su se družili s Gotovinom neće pred kamere, načelnik Pakoštana znao za druženje: "Kriv sam, zvao sam ga tamo. Ostalo bi tiho da se on nije pojavio'' Sibusiso Moyo Od koronavirusa preminuo šef diplomacije, bio je odlikovani vojnik i borac za slobodu

'Naše institucije razmatraju tehnička pitanja', rekao je Žukov na konferenciji za novinare u Beogradu ne navodeći pojedinosti. 'To pitanje se nedavno pojavilo i nema komplikacija', rekao je Žukov, prenosi B92.

Hrvatska ministrica pravosuđa Ana Lovrin izjavila je ovih dana kako očekuje da će ruska policija uhititi Kadijevića koji je u Hrvatskoj optužen za ratni zločin.