Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnički detalji se još utvrđuju

Rusija i SAD dogovorili novi sporazum o nuklearnom razoružavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući sporazum bi trebao naslijediti START, sporazum o nuklearnom razoružavanju o kojem se trenutno pregovara u Ženevi.

Rusija i Sjedinjene Države su načelno dogovorili sadržaj budućeg sporazuma o nuklearnom razoružanju, rekao je ruski vojno-diplomatski izvor agenciji Interfax u petak.'Odredbe novog sporazuma o strateškom naoružanju su dogovorene, uskoro će biti službeno objavljeno', rekao je taj izvor.

Pročitajte i ovo Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić KURTI I VUČIĆ Što je dogovoreno za Kosovo? Prvi put objavljen tekst EU-a o prijedlogu sporazuma sa Srbijom Aleksandar Vučić Sporazum Srbije i Kosova Što je zapravo dogovoreno za Kosovo: Vučić se danas obraća javnosti

Izaslanstva dviju zemalja koja se nalaze u Ženevi, mogla bi se vratiti doma prije Božića, dodao je taj izvor preciziravši da tehnički radovi na dokumentima koje se trebaju potpisati još nisu završeni i mogli bi se protegnuti i na nekoliko tjedana.U Kopenhagenu u petak očekuju američkog i ruskog predsjednika, Baracka Obamu i Dmitrija Medvedeva posljednjeg dana međunarodne konferencije o klimi i oni bi trebali razgovarati o START-u, rekao je u četvrtak jedan visoki američki dužnosnik. (Hina/AFP)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene