Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rusi su Francuzima ponudu izložili u pismu.


Rusija je Francuskoj ponudila na dar štene njemačkog ovčara u znak solidarnosti nakon pogibije Diesel, kujice belgijskog ovčara u antiterostičkoj akciji izvedenoj u pariškom predgrađu Saint Denis.

Vezani članci Seksualno zlostavljao pse, a slučaj bi mogao u zastaru 03 Šokantan slučaj koji bi mogao u zastaru: Zaposlenik europskog parlamenta silovao svoje pse pa ih za nagradu nahranio Napad njemačkog ovčara, ilustracija Strašna tragedija: Osmogodišnja djevojčica prišla psu vezanom u dvorištu, izgrizao je do smrti

U pismu francuskome kolegi Bernardu Cazeneuvu ruski ministar unutarnjih poslova Vladimir Kolokolcev predlaže darovati štene Dobrinju "u znak solidarnosti s francuskim narodom i policijom", kako bi nadomjestili "policijsku kujicu Diesel ubijenu u specijalnoj operaciji kojom su neutralizirani teroristi".

Štene je dobilo ime po ruskome srednjovjekovnom vitezu Dobrinji Nikiču, koji je u narodnoj predaji oličenje snage, dobrote i hrabrosti, piše Kolokolcev.

UZBUNA I U FRANCUSKOJ U Parizu moguć napad kemijskim i biološkim oružjem, ukradena zaštitna odijela iz bolnice

Ministarstvo vanjskih poslova objavilo je u petak fotografije i videosnimku šteneta koje se igra lopticom. Nakon pogibije policijske kujice Diesel, hashtag #JeSuisChein (Ja sam pas) pojavio se među najpopularnijim ključnim riječima na Twitteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook