Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U zamjenu za kujicu Diesel

DIRLJIVA GESTA RUSKE POLICIJE Evo što žele pokloniti Francuzima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusi su Francuzima ponudu izložili u pismu.

Rusija je Francuskoj ponudila na dar štene njemačkog ovčara u znak solidarnosti nakon pogibije Diesel, kujice belgijskog ovčara u antiterostičkoj akciji izvedenoj u pariškom predgrađu Saint Denis.

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

U pismu francuskome kolegi Bernardu Cazeneuvu ruski ministar unutarnjih poslova Vladimir Kolokolcev predlaže darovati štene Dobrinju "u znak solidarnosti s francuskim narodom i policijom", kako bi nadomjestili "policijsku kujicu Diesel ubijenu u specijalnoj operaciji kojom su neutralizirani teroristi".

Štene je dobilo ime po ruskome srednjovjekovnom vitezu Dobrinji Nikiču, koji je u narodnoj predaji oličenje snage, dobrote i hrabrosti, piše Kolokolcev.

UZBUNA I U FRANCUSKOJ U Parizu moguć napad kemijskim i biološkim oružjem, ukradena zaštitna odijela iz bolnice

Ministarstvo vanjskih poslova objavilo je u petak fotografije i videosnimku šteneta koje se igra lopticom. Nakon pogibije policijske kujice Diesel, hashtag #JeSuisChein (Ja sam pas) pojavio se među najpopularnijim ključnim riječima na Twitteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene