Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije u skladu s dogovorom

Rusija sprema novi pritisak na Ukrajinu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija bi mogla zatražiti od Ukrajine da ranije vrati dug u iznosu od tri milijarde dolara budući da nije ispoštovala niz uvjeta koji su joj postavljeni za dobijanje tog kredita, rekao je u subotu izvor u ruskoj vladi, a prenose mediji.

'Gospodarska i financijska situacija u Ukrajini pokazuje da niz parametara koji su predstavljali uvjete za dobijanje ruskog kredita nije ispunjen', kazao je izvor, a prenosi ruska novinska agencija TASS. 'U takvim okolnostima vrlo je vjerojatno da će Rusija uskoro biti prisiljena zatražiti od Ukrajine prijevremeno vraćanje duga od tri milijarde dolara.'

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

'Rusiji treba ukinuti sankcije ukoliko...'

Ovaj komentar nije u skladu s izjavom ruskog predsjednika Vladimira Putina u studenome kada je rekao njemačkim medijima da Rusija ne namjerava tražiti prijevremeno vraćanje ukrajinskog duga jer bi to prouzročilo financijski kolaps. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene