Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od ruskih spasioca koji pomažu kolegama u Srbiji, skočio je s mosta kako bi iz rijeke izvukao ljude iz čamca koji se prevrnuo, među kojima su bili i dva srpska spasioca.


'Spasioci su dali i daju sve od sebe da nam pomognu. Jedan Rus je skočio s mosta kako bi spasio dvojicu naših ljudi', rekao je premijer Srbije, Aleksadar Vučić, piše Telegraf.

Vezani članci Iz bunara izvlačili crno janje - 2 Vatrogasci izvlačili crno janje iz sedam metara dubokog bunara: "Srećom da se dijete nije igralo tamo" Slovačka pomoć Hrvatskoj nakon potresa - 3 I Slovačka poslala pomoć Hrvatskoj nakon razornog potresa: Kreveti i vreće za spavanje dostavljeni u Jastrebarsko

Nakon što je vidio da se čamac za spašavanje u kojem su bile dvije Obrenovčanke i dva srpska spasioca prevrnuo u vodi i da ih je počela nositi bujica, ruski je spasioc skočio s mosta, doplivao do njih i sve ih spasio.

FOTO Šok za stanovnike: Selo prekriveno muljem

'Svašta se događa ovdje. Situacija je takva da ima i lijepih i ružnih priča. Jedna od njih je i ta da je jedan Rus – spasioc, rekao bih, ludačkom hrabrošću skočio i spasio dva srpska spasioca i dvije žene od vodene bujice i svi smo mu zahvalni na tome', rekao je Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook