Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija vjeruje da je plavokosa djevojčica Maria, pronađena u romskom naselju u Grčkoj, bila pripremana za brak kada navrši 12 godina.


Djevojčica Maria zbog svijetle puti i kose, plavih očiju, bila bi 'nagradna mladenka', u romskoj zajednici, piše Daily Mail.

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Prosvjedi u Španjolskoj - 2 Tuga i bijes građana, tisuće provjeduju: Tijelo curice pronađeno vezano sidrom na dnu mora, spasioci tragaju za njenom jednogodišnjom sestrom

Policija vjeruje kako je ona bila 'investicija' o kojoj se trebalo brinuti i štititi je dok ne navrši 12 godina, a tada je udati i to dobro naplatiti.

>> VIDEO Američki par tvrdi: Maria je možda naša kći!

Imala je vlastitu sobu u kući, u kojoj je otkrivena, u romskom naselju Tabakou u središtu Grčke. Susjedi kažu da je par kupio Mariu za oko 1.000 eura od bugarskog para dok je još bila beba.

Podsjetimo, Maria, za koju se pretpostavlja da ima pet godina, pronađena je u romskom naselju tijekom policijske racije. Nakon što je DNK analizom otkriveno da nije u rodu s obitelji s kojom je živjela, policija je objavila njezinu fotografiju ne bi li što lakše pronašli njezine roditelje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook