Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanima ga samo stabilna kuna

Rohatinski: Moj politički angažman ne dolazi u obzir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guverner HNB-a Željko Rohatinski još je jednom ponovio kako ga angažman u politici ne zanima. Zanima ga samo stabilna kuna.

Kako HSLS i dalje nije niti potvrdio, niti demantirao vijest da će Rohatinskog predložiti za premijera, guverner je još jednom odlučio opovrgnuti bilo kakve špekulacije o tome.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ususret izborima Ogroman broj građana osjeća se napušteno: Ekstremni desničari znaju kako profitirati na njima Ivan Malenica - 1 Borba za glasove Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

>> Rohatinski opet spašavao kunu, ovoga puta s 233 milijuna eura

>> HSLS: Jedino Rohatinski može odrediti put iz krize

'Mogu samo reći da je moj apsolutni prioritet da mandat guvernera odradim do kraja', naglasio je Rohatinski u izjavi za Večernji list. Smatra kako isprva nije bilo smisla o tome se očitovati, no kako je sve ostalo 'visiti u zraku', promijenio je mišljenje.

'Čim je takva špekulacija u zraku, što se više o njoj piše i priča, postaje sve uvjerljivija. Politički angažman u smislu učlanjenja u neku stranku ne zanima me. To nije dolazilo u obzir ni prije, ne dolazi ni sada', rekao je Rohatinski i zaključio priču oko HSLS-a i njegovog eventualnog političkog angažmana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene