Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Guverner HNB-a Željko Rohatinski još je jednom ponovio kako ga angažman u politici ne zanima. Zanima ga samo stabilna kuna.


Kako HSLS i dalje nije niti potvrdio, niti demantirao vijest da će Rohatinskog predložiti za premijera, guverner je još jednom odlučio opovrgnuti bilo kakve špekulacije o tome.

Vezani članci Zoran Milanović ''Dosta je!'' Milanović protiv širenja NATO-a na Ukrajinu, komentirao i iskrcavanje vojne opreme na Mljet Hrvatski političari izgubljeni u prijevodu Izgubljeni u prijevodu: Prisjetite se legendarnih izjava naših političara na stranim jezicima

>> Rohatinski opet spašavao kunu, ovoga puta s 233 milijuna eura

>> HSLS: Jedino Rohatinski može odrediti put iz krize

'Mogu samo reći da je moj apsolutni prioritet da mandat guvernera odradim do kraja', naglasio je Rohatinski u izjavi za Večernji list. Smatra kako isprva nije bilo smisla o tome se očitovati, no kako je sve ostalo 'visiti u zraku', promijenio je mišljenje.

'Čim je takva špekulacija u zraku, što se više o njoj piše i priča, postaje sve uvjerljivija. Politički angažman u smislu učlanjenja u neku stranku ne zanima me. To nije dolazilo u obzir ni prije, ne dolazi ni sada', rekao je Rohatinski i zaključio priču oko HSLS-a i njegovog eventualnog političkog angažmana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju