Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac je naoružane razbojnike primijetio u retrovizoru kako se prikradaju te je počeo pucati čim je otvorio vrata automobila u kojem se nalazio u društvu supruge.


Policajac izvan dužnosti iz Uberlândije, kojem brazilski mediji nisu naveli identitet, ispratio je prošli četvrtak trojicu pljačkaša iz svoje garaže uz kišu metaka te je jednog pritom usmrtio.

Vezani članci Foto: PUZ Epilog pljačke pošte u Središću: Uhićen policajac, osumnjičen je za još 10-ak razbojstava Slika nije dostupna Policija ne pamti ovakav slučaj: Lopovi doslovno odnijeli cijelu kuću!

Policajac je naoružane razbojnike primijetio u retrovizoru kako se prikradaju te je počeo pucati čim je otovorio vrata automobila u kojem se nalazio u društvu supruge. 

Eliseu Santos Paulo (32) je izdahnuo nedugo nakon što je uspio doći do bolnice, a kasnije je uhićen i njegov 18-godišnji pomagač dok se za trećim članom bande još uvijek traga.

Snimka pokušaja razbojstva je otkrila i to da je pljačkaš uspio uputiti jedan pucanj prema žrtvi (0:16 u videu), međutim brazilski mediji nisu naveli je li pritom policajac ozlijeđen. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook