Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Drama na benzinskoj

VIDEO: Roditelji riskirali život da spase bebu iz ukradenog auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi par u dramatičnom zapletu riskirao je svoj život kako bi spasili svoju šestomjesečnu bebu.

24-godišnja Melanie Richman i njezin suprug, 22-godišnji Aaaron su se zaustavili na benzinskoj postaji kako bi napunili spremnik goriva. Potom su namjeravali pričekati prijatelje na parkiralištu kad su se našli na meti lopova koji je sjeo za volan i upalio automobil s bebom koja je bila na zadnjem sjedalu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!"

>> Beba pala sa zgrade u naručje prolaznika

Hrabra majka potrčala je za automobilom, razbila je laktom stražnje staklo, no posrnula je i pala te ju je lopov vukao nekoliko metara prije nego što se pustila. Na svu sreću Aaron je uspio ući u automobil preko prozora te je izudarao lopova koji je potom udario u stup te izašao iz automobila davši se u bijeg.

Beba je prošla bez težih ozljeda, iako ju je razbijeno staklo obasulo, hrabra mama je zadobila modrice na rukama i nogama dok je muž porezao uho. Policija još traga za lopovom, a cijeli incident su zabilježile i videonadzorne kamere na benzinskoj postaji u nedjelju navečer oko 21.40.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene