Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretno dijete

Beba pala sa zgrade u naručje prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beba stara 15 mjeseci pala je sa šestog kata zgrade u Parizu, i to u naručje prolaznika.

Francuski mediji pišu o (ne)sretnoj bebi koja je jučer posijepodne ispala kroz prozor tijekom igre s petogodišnjom sestrom. Roditelji nisu bili u stanu i još nisu poznati detalji priče.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> VIDEO: Zavezala djevojčicu užetom i spustila je s balkona

Djevojčica je prvo pala na tendu kafića koji se nalazi u prizemlju zgrade da bi završila u naručju slučajnog prolaznika. Beba u padu nije zadobila nikakve ozljede, no ipak su je prebacili u bolnicu radi daljnjih pretraga.

Jedan stariji dječak je primijetio kako beba pada kroz prozor i uzbunio svog oca koji je potrčao ispruženih ruku da je uhvati nakon što je pala na nadstrešnicu, izvijestio je list Le Parisien. 'Mora da je godinama igrao rugby kada je razvio takve reflekse', rekao je listu prolaznik koji je vidio incident.

Vlasnik caffe-bara koji se nalazi u suterenu zgrade na sjeveroistoku Pariza izjavio je da je prava sreća da je tog popodneva odlučio ostaviti nadstrešnicu. 'Obično je zatvorim kako se ne bi zapalila jer ljudi bacaju opuške na nju, rekao je. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene