Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeza u SAD-u

Rodila u WC-u na benzinskoj i hladno otišla, dijete nađeno mrtvo: Snimile je nadzorne kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u SAD-u traži ženu koja je rodila u WC-u benzinske crpke i otišla ne osvrnuvši se. Dijete je pronađeno mrtvo.

Policija iz Teksasa objavila je snimku žene za koju se sumnja da je rodila u WC-u benzinske postaje u Houstonu, a potom ostavila novorođenče tamo da umre i odvezla se ne osvrnuvši se.

Mušterija je pronašla bebu u kupaonici oko 4:30 ujutro i pozvala bolničare, izvijestio je Daily Mail. Djevojčica je već bila mrtva, tako da joj nažalost nije bilo pomoći.

Na snimkama nadzorne kamere vidi se žena koja izlazi iz bijelog Cadillaca, ulazi u zatvoreni dio benzinske postaje i nedugo zatim odlazi s mjesta događaja. Prije negoli bude pronađena, nemoguće je biti stopostotno siguran da je ona majka djeteta, ali policija vjeruje da jest.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj bilo spasa Užas kod susjeda: Osmomjesečna beba preminula od opeklina tijekom kupanja

U tom toaletu bila je oko 15 minuta prije nego što je otišla, a beba je pronađena sat vremena kasnije. Stravični događaj odvio se u rano nedjeljno jutro kada na postaju dolazi malo ljudi.

"Nitko drugi nije ulazio u taj toalet, a novorođenče nije bilo tamo kad su kupci ulazili ranije", rekao je detektiv Caleb Browning iz Houstona.

Policija u Houstonu ne zna je li beba rođena mrtva ili je umrla nakon što je majka rodila, ali je u trenutku kada je nađena bila mrtva već neko vrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene