Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika prinova obitelji

Rodila sina teškog 7,25 kilograma i rekla: 'Dosta mi je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Teksasa primila je veliku vijest, ali doslovce. Majka obitelji na svijet je donijela prinovu, odnosno dječaka teškog 7,25 kilograma!

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik" Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

Rođenje JaMichaela Browna velika je vijest i za saveznu državu Teksas, jer lokalne vlasti vjeruju da je dječak možda i najveća beba rođena u toj državi dosad, prenosi Daily Mail.

Dječak je već dobio i nadimak u bolnici Longview, gdje je rođen, a nazvali su ga 'Los'. 'Liječnici su nam nam rekli kako će beba imati između pet i šest kilograma, ali kad su ga porodili, bila je to sasvim druga priča', rekao je ponosni otac Michael Brown.

Maleni JaMichael pri porođaju je bio dug 61 centimetar, s obujmom glave od 38 centimetara i obujmom prsa od 43 centimetra, što su fizičke karakteristike djeteta u dobi između tri i šest mjeseci. 'Ne mogu vjerovati da je toliko velik. Većina odjeće koju smo kupili za njega morat ćemo vratiti', rekla je dječakova majka Janet.

JaMichael je četvrto dijete obitelji Johnson i prvi sin. Obitelj ima tri kćeri u dobi od 18, 16 i 10 godina. Majka Janet nakon ovog poroda jednostavno je zaključila - 'Sad je dosta, nema više rađanja'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene