Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo nekoliko sekundi nakon što je rodila sina, umrla je 28-godišnja majka. Sve što je stigla napraviti, jest sinu dati svoj prvi i posljednji poljubac.


Liječnici bolnice Royal Darby u Darbyju, ostali su šokirani prizorom i navode kako im se ništa slično nije dogodilo u dosadašnjoj karijeri. Nakon što je izgubila svijest, njezin zaručnik Pete Brown panično je zazivao liječnike upomoć, no čak niti sat i pol vremena oživljavanja nije pomoglo.

Vezani članci Zlostavljanje, ilustracija Šokantan zločin u Splitu: Majka iz pakla silovala vlastitog sina, osuđena je na nepunih pet godina zatvora Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

>> Rodila kćer nakon mjesec dana kome i 12 sati prije smrti

Kasnije su liječnici utvrdili kako je majka, Julie Welsh zapravo umrla od iznimno rijetke alergijske reakcije. Naime, plodna voda iz maternice ušla joj je u krvotok i izazvala alergijsku reakciju od koje je umrla. Da se radi o rijetkom slučaju govori i podatak da 18 žena, na njih milijun, doživi taj poremećaj, koji je čak u 80 posto slučajeva smrtonosan, piše Daily Mail.

'Vidjela ga je, osmjehnula se i komentirala njegovu kosicu i tome slično. Tad je samo zatvorila oči', ispričao je njezin zaručnik Pete. Sina Isaaca rodila je carskim rezom, a samo nekoliko minuta nakon što su liječnici operaciju proglasili uspješnom, Julie Welsh je pala u nesvijest i ubrzo umrla. 'U jednom trenutku ste u nebesima i sretni zbog djeteta i poroda, a onda nakon sat i pol se nađete u najvećem očaju. Ne mogu niti zamisliti te muke', zaključio je mrtvozornik dr. Robert Hunter.