Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život piše tragedije

Rodila sina, poljubila ga i umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko sekundi nakon što je rodila sina, umrla je 28-godišnja majka. Sve što je stigla napraviti, jest sinu dati svoj prvi i posljednji poljubac.

Liječnici bolnice Royal Darby u Darbyju, ostali su šokirani prizorom i navode kako im se ništa slično nije dogodilo u dosadašnjoj karijeri. Nakon što je izgubila svijest, njezin zaručnik Pete Brown panično je zazivao liječnike upomoć, no čak niti sat i pol vremena oživljavanja nije pomoglo.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna Postalo sumnjivo Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

>> Rodila kćer nakon mjesec dana kome i 12 sati prije smrti

Kasnije su liječnici utvrdili kako je majka, Julie Welsh zapravo umrla od iznimno rijetke alergijske reakcije. Naime, plodna voda iz maternice ušla joj je u krvotok i izazvala alergijsku reakciju od koje je umrla. Da se radi o rijetkom slučaju govori i podatak da 18 žena, na njih milijun, doživi taj poremećaj, koji je čak u 80 posto slučajeva smrtonosan, piše Daily Mail.

'Vidjela ga je, osmjehnula se i komentirala njegovu kosicu i tome slično. Tad je samo zatvorila oči', ispričao je njezin zaručnik Pete. Sina Isaaca rodila je carskim rezom, a samo nekoliko minuta nakon što su liječnici operaciju proglasili uspješnom, Julie Welsh je pala u nesvijest i ubrzo umrla. 'U jednom trenutku ste u nebesima i sretni zbog djeteta i poroda, a onda nakon sat i pol se nađete u najvećem očaju. Ne mogu niti zamisliti te muke', zaključio je mrtvozornik dr. Robert Hunter.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene