Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Početak njihovog bio je kraj njezina života

Rodila blizance 42 dana nakon proglašenja moždane smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naizgled zdravoj, mladoj trudnici, pukla je urođena aneurizma u mozgu. Liječnici su joj proglasili moždanu smrt, a 42 dana kasnije rodila je blizance.

Amerikanki Christine Bolden (26) iz Michigana, u ožujku je za vrijeme šetnje pukla urođena aneurizma u mozgu. Nakon što su liječnici joj proglasili moždanu smrt, Christina je prikopčana na aparate za održavanja života, u nadi da će se možda ipak probuditi, piše news.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

No, to se nije dogodilo, ali nakon 42 dana carskim rezom je donijela na svijet potpuno zdrave blizance, dječake Alexandera i Nicholasa. Njezina obitelj i liječnici smatraju to pravim čudom.

'Mazili smo joj trbuh i pričali s bebama', prisjeća se Christinina obitelj. U trenutku kada je postalo jasno da visok krvni pritisak majke u moždanoj smrti počinje ugrožavati bebe, liječnici su obitelji rekli da će morati birati između daljeg održavanja njezinog života na aparatima i života djece.
Teška srca, obitelj se odlučila za blizance, nadajući se da će njihov dolazak na svijet i šok od carskog reza bez anestezije Christinu ipak probuditi iz kome.

Nada je bila uzaludna, ali carski rez je izveden uspješno. Iako se nalaze u inkubatoru bebe su dobro. Rođene su prijevremeno, u 25. tjednu trudnoće, sa težinom od oko 600 grama. 'Početak života djece, bio je kraj njezina života', rekla je Danielle Bolden, Christinina tetka.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene