Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne gube nadu

MISTERIJ LETA MH370 Rodbina putnika sama će tražiti ostatke i odgovore na brojna pitanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rodbina putnika na zrakoplovu Malaysia Airlinesa na letu MH370, nestalog 2014., otputovat će u prosincu na Madagaskar u nadi da će pronaći ostatke i odgovore na tu dramu, objavila je u ponedjeljak njihova udruga Voice370.

Ta se udruga često žalila na manjkavu potragu na zapadu Indijskog oceana i duž istočne obale Afrike gdje su pronađeni pojedini dijelovi Boeinga 777 koji je nestao ubrzo nakon polijetanja iz Kuala Lumpura 8. ožujka 2014. s 239 osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova nada LET MH370 Ovaj čovjek našao je jedini komad nestalog zrakopova, a sad je našao i drugi Slika nije dostupna I dalje misterij MH370 Dvije godine nakon nestanka obitelji žrtava traže da se potraga nastavi

"Usprkos tim jako važnim otkrićima, nijedna odgovorna strana nije provela metodičnu i organiziranu potragu", smatra Voice370, govoreći o operacijama u kojima su sudjelovale Australija (u Indijskom oceanu), Kina (odakle je većina putnika) i Malezija.

"Ne preostaje nam drugo nego da sami nešto poduzmemo kako bismo pronašli odgovore i rješenje misterija'', dodali su oni.

Sedam članova Voice370 boravit će na Madagaskaru od 3. do 11. prosinca, kako bi potaknuli lokalne organizacije i pojedince tog velikog otoka u Indijskom oceanu da se pridruže naporima oko potrage ili je i sami provedu, naglasila je udruga.

Dijelovi olupine otkriveni zadnjih mjeseci na obalama istočne Afrike te u Indijskom oceanu "gotovo sigurno" potječu s letjelice Malaysia Airlinesa. No ni to nije omogućilo da se riješi najveći misterij modernog civilnog zrakoplovstva. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene