Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avantura na pučini

Ribara val bacio u more, šest sati plivao do obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golemi val zahvatio je brodić australskog ribara i bacio ga u more. On je odlučio riskirati i plivati 7,5 kilometara do obale, jer je njegov brod otplovio bez njega.

Punih šest sati trajala je borba za opstanak Andrewa Willsona, koji je prekjučer doživio nesreću na pučini, južno od Brisbanea.

Pročitajte i ovo Karinsko more Zaštita i turizam Najmanje more na svijetu: Građani i struka ne vide prepreke da Karinsko more oduzme titulu Mramornome Slika nije dostupna Avantura života Fotografija koja je svijet ostavila bez teksta prikazala što se dogodi kad ste mjesecima u moru

'Postojao je samo jedan ishod. Nisam namjeravao stati s plivanjem i bio sam uporan', rekao je Wilson za australsku televiziju Channel 9. Naglasio je kako je konstantno morao plivati da ga morska struja ne bi povukla nazad na pučinu.

Njegova zaručnica Katie Gardiner novinarima je rekla kako se jako bojala da mu se nije što ozbiljno dogodilo. 'Uistinu sam ponosna na njega i tako mi je drago što je kod kuće', rekla je i dodala kako 'neko vrijeme više neće biti ribolova za njega'.

Wilson je preživio avanturu, ali je pun lakših ozljeda, ogrebotina i modrica, a iz bolnice je izašao s povojima na nogama i rukama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene