Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rektor je imao nekoliko bordela i noćnih klubova u kojima je podvodio djevojke, neke i u zgradi obrazovne institucije. Za tu vrstu poslovanja imao je čak i stručnjake za marketing.


Djevojke koje je podvodio ruski rektor Igor Latinjin (54) u Moskvi, prodavale su se za 100 eura po noći, imale su besplatan zdravstveni pregled svakih tjedan dana te stručnjake za marketing, piše Telegraf.

Vezani članci Aleksej Navaljni SAD uveo sankcije Rusiji zbog trovanja Navaljnog Mihail Gorbačov Gorbačov poručio EU i Rusiji da se ne boje pregovora: ''Moramo shvatiti da smo svi Europljani''

Latinjin je rektor jednog od privatnih moskovskih obrazovnih sveučilišta i bivši oficir, a od nedavno je i medijska zvijezda u Rusiji zbog neuobičajenog načina zarade i života.

Dok je upravljao Institutom za povećanje kvalifikacija specijalista za preradu nafte i naftno-kemijske industrije, rektor Latinjin vodio je i nekoliko bordela.

'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

U glavnom gradu Rusije otvorio je nekoliko intimnih salona i noćnih klubova. Jedan od njih se nalazi u zgradi Sveučilišta.

Bio je i vlasnik jednog producentskog centra, a djevojke za rad u tim bordelima su birali upravo 'stručnjaci' iz tog centra. Oni su djevojke zvali na razgovore za foto-modele i maserke. Djevojke koje su bile zaposlene u bordelima u njima su i živjele, a sobe u kojima su stanovale bile su moderno opremljene.

Latinjin je uhićen u svojoj raskošnoj vili i mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od 18 godina. Kada su mu policajci pokucali na vrata odbio se predati, pa su ih oni razvalili i priveli ga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook