Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Siriji

Raznijeli se s 1.000 kg eksploziva, ljudi izbezumljeno trčali krvavim ulicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva bombaša samoubojice raznijeli su se u glavnom gradu Sirije s tonom eksploziva, pri čemu je poginulo najmanje 55 osoba, dok je 372 ranjeno.

Ministar unutarnjih poslova rekao je kako su među poginulima civili i članovi snaga sigurnosti te kako su osim velikog broja izgubljenih života, eksplozije nanijele i veliku materijalnu štetu, javlja CNN. Njihova reporterka na terenu izvijestila je da su teroristi kod sebe imali jednu tonu eksploziva.

Pročitajte i ovo Mina u školskom dvorištu - 3 Pronašla ju spremačica Policija istražuje kako je eksplozivna naprava završila u školskom dvorištu: "Tragedija je izbjegnuta pukom srećom" Slika nije dostupna Troje mrtvih, devetero ranjenih Sirija ponovo granatirala turski teritorij, Turci bijesni

Stanovnici su izbezumljeno trčali krvavim ulicama. Eksplozija se dogodila u gusto naseljenom dijelu grada u vrijeme kada zaposleni i učenici odlaze na posao i u škole, izvijestila je sirijska novinska agencija.

>> Sabor podržao slanje vojnika u Siriju

Najsmrtonosniji je to napad u Siriji od pobune protiv režima Bashar al-Asada koji je počeo u ožujku 2011. Opozicijski pokreti za organizaciju napada krive Vladu.'To je njihova provokatorska politika', CNN je prenio riječi Ausama Monajeda iz sirijskog nacionalnog vijeća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene