Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pričao na engleskom s naglaskom

Izvještaj: Razgovarala je s izvanzemaljacem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika Britanija odlučila je objaviti izvještaje koje je u posljednjih 20 godina prikupljala o izvanzemaljcima za koje su ljudi tvrdili da ih vide. Jedan od najzanimljivijih je onaj žene koja tvrdi da se susrela sa izvanzemaljcem koji je govorio engleski sa skandinavskim naglaskom.

Britansko ministarstvo obrane objavilo je dokumente u kojima se mogu pročitati 1.200 svjedočanstva o viđenju izvanzemaljaca u posljednjih 20 godina. Incidenti uključuju i priču žene koja tvrdi da joj je prišao izvanzemaljac i s njom razgovarao na engleskom jeziku sa skandinavskim naglaskom. Žena je nazvala Kraljevske zračne snage Wattisham u Suffolku kako bi im ispričala što joj se dogodilo. Prema njezinim riječima 20. studenog 1989. dok je šetala psa prišao joj je muškarac koji je govorio 'skandinavskim naglaskom', bio je obučen u smeđu odjeću koja je podsjećala na leteće odijelo. Rekao joj je da je svrha izvanzemaljskog posjeta prijateljska te da su oni odgovorni za krugove u žitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Misterij s neba Prikupio 1,3 milijuna tajnih dokumenata - Ovo su neki od njih! Slika nije dostupna Riješite kviz Doznajte jeste li IZVANZEMALJAC!

Žena iz Norwicha, prema dosjeima Ministarstva obrane kaže da je bila potpuno preplašena tijekom desetominutnog susreta. Nakon toga je vidjela veliki sjajni objekt koji se uzdiže vertikalno iza obližnjeg drveća dok je trčala kući. Sljedeći je dan nazvala Kraljevske zračne snage.

Od travnja dostupni javnosti

Dokumenti o izvanzemaljacima trenutačno se nalaze u Nacionalnom arhivu, a javnosti će biti dostupni sljedeći mjesec. U izvještajima se nalaze fotografije i negativi dostavljeni Ministarstvu koji pokazuju objekt u obliku dijamanta koji se nalazi u zraku oko 10 minuta, a tada je velikom brzinom krenuo uvis. Ta je fotografija snimljena 4. kolovoza 1990. 'Takve stvari inače ne privlače pažnju ministara. Ali u ovoj prilici, ministarstvu obrane je bilo dostavljeno šest negativa fotografija navodnog NLO-a, dostavilo ga je 'Scottish Daily Record' i zatraženi su komentari', napisao je jedan službenik ministarstva u dopisu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene