Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motiv nepoznat

On je ubio najpoznatijeg američkog snajperista!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irački ratni veteran Eddie Ray Routh optužen je za ubojstvo Chrisa Kylea, najpoznatijeg američkog snajperista i njegova susjeda u Teksasu.

Kyle i njegov susjed Chad Littlefield navodno su pokušavali pomoći 25-godišnjem Routhu da prebrodi krizu PTSP-a, prenosi BBC.  Prema pisanju lokalnih medija, Routh je prošle subote otvorio vatru u streljani Rough Creek Lodge's u sjevernom Teksasu i pobjegao vozilom svoje žrtve. Zatim je stigao u dom svoje sestre i na odlasku joj povjerio što je učinio, pa je ona pozvala policiju, koja ga je uhitila.  Motivi ubojstva nisu poznati, rekao je okružni šerif  Tommy Bryant no 'čini se kako je osumnjičeni patio od mentalnih poremećaja, jer je i sam služio u vojsci'.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> Ubijen najpoznatiji američki snajperist

Travis Cox, ravnatelj neprofitne udruge, koju je Kyle pomogao osnovati, rekao je kako su Routh i njegov susjed i suradnik Littlefield pokušavali pomoći Routhu, koji pati od PTSP-a.

'Chris je umro čineći ono što je osjetio kao svoju najveću dužnost - pomažući vojnicima da prevladaju PTSP', rekao je Cox. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene