Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li dočeketi presudu?

Ratko Mladić prevezen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haaški optuženik i bivši zapovjednik vojske bosanskih Srba Ratko Mladić, koji se od konca svibnja nalazi u pritvoru u Scheveningenu, prevezen je na bolničko liječenje zbog upale pluća, javljaju beogradski elektronički mediji, pozivajući se na Mladićevog odvjetnika Miloša Šaljića.

Šaljić je medijima kazao da ga je uprava zatvora u Sheveningenu izvjestila da je Mladić smješten u bolnicu, ali da mu nije rečeno u koju, te da je to napravljeno zbog upale pluća.

U Haaškom sudu nisu niti potvrdili niti demantirali informaciju o Mladićevom odlasku u bolnicu, navode mediji i dodaju kako se on prošli tjedan na statusnoj konferenciji požalio na zdravstvene probleme.

Mladić je optužen za genocid u Srebrenici te za višegodišnji teror stanovnika Sarajeva, progon stanovništva širom BiH i uzimanje pripadnika UN-a za taoce. Uhićen je krajem svibnja ove godine u Srbiji nakon gotovo 16 godina skrivanja, nakon čega je 31. svibnja prebačen u pritvor Haaškoga suda gdje čeka početak suđenja. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječenje u Beogradu Mladić je 2009. primao kemoterapiju, izašla snimka njegove ćelije Slika nije dostupna Napokon u rukama Haškog tribunala! Mladić se u petak suočava s optužnicom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene