Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitne službe na terenu

FOTO Stravični prizori iz Kijeva nakon bombardiranja: Poginula jedna osoba, ozlijeđeno dvadesetak - "Među njima je četvero djece"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23. je dan rata u Ukrajini. Glavni grad Kijev od samog početka je meta ruske vojske. Ukrajinska Državna služba za hitne situacije objavila je fotografije strašnog razaranja grada i ljudi koji su u tri tjedna rata ostali bez ičega.

Ukrajinska Državna služba za hitne situacije objavila je fotografije iz Kijeva. Kako su napisali, nakon raketiranja u petak rano ujutro izbio je požar u stambenoj zgradi u okrugu Podilski u Kijevu.

Pročitajte i ovo Rusi trpe posljedice ukrajinskih napada rastu cijene Ukrajinci novom taktikom osiromašuju Ruse, nova meta pokazala se posebno učinkovitom Bitka za Bahmut - 2 Nove žrtve Dvije osobe poginule, deset ranjeno u raketnom napadu kod Bahmuta: Među stradalima i djeca

U 8:04 Služba spašavanja 101 zaprimila je dojavu o požaru u peterokatnoj stambenoj zgradi. Na mjesto događaja odmah su stigle najbliže vatrogasno-spasilačke jedinice.

Vatrogasci su po dolasku utvrdili da je došlo do požara na svim katovima. Izašlo je osam timova s 47 vatrogasaca, napisali su.

"Prema prvim informacijama, 12 osoba je spašeno, 98 osoba je evakuirano. 19 osoba koje su se tamo zatekle u trenutku bombardiranja je ozlijeđeno, među njima je četvero djece. Nažalost, jedna je osoba preminula", navode u priopćenju.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene