Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivene poruke

Rat klanova: Nakon brutalnog ubojstva vođe objavljena misteriozna osmrtnica - "Brat je bratu uvijek odan"

Jovan Vukotić
Jovan Vukotić Foto: Nova.rs/MUP Srbije
Zaraćeni klanovi Srbije i Crne Gore koriste i osmrtnice kako bi jedni drugima poslali poruku.

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić brutalno je likvidiran u četvrtak u Istanbulu. Ubijen je ispred trudne supruge i djeteta.

Pročitajte i ovo Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana Ilustracija Istraga Europola Policajci imali orgije u stanici: Fotografije slali vođi zloglasnog klana

Vukotićeva obitelj i prijatelji opraštaju se od njega, a u dnevnim novinama pojavila se osmrtnica s misterioznom porukom.

"Krv nije voda, brate, brat je bratu uvijek odan!", piše u posljednjem pozdravu Vukotiću kojeg potpisuje AD Rožaje.

Dan nakon ubojstva oglasio se i kum ubijenog, Balša Đuranović.

"Kume moj, ostalo je milijun pitanja i milijun nedorečenih stvari koje smo si trebali reći. Jedino što ti mogu obećati - to je da ću čuvati Mašu i Lenu. I nastavit ću savjetovati Igora kao što sam i tebe cijeli život", napisao je Balša.

Osam godina sukoba

Sukob škaljarskog i kavačkog klana datira iz 2014. godine kad je nestalo 300 kilograma kokaina u Valenciji, piše Nova.rs.

Do danas je ubijeno više od 50 članova oba klana. Posljednji je Vukotić koji se navodno autom vozio sa suprugom i djetetom po luksuznom naselju.

Pored njegova vozila zaustavila su se dvojica napadača na motorima koji su ispalili pet hitaca od kojih su četiri pogodila vođu škaljarskog klana Jovana Vukotića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene