Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Raspisana tjeralica za Zvezdanom Terzićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije raspisalo je tjeralicu za predsjednikom Nogometnog saveza Srbije, Zvezdanom Terzićem zbog osnovane sumnje u zlouporabu službenog položaja.

"Za sada je utvrđeno da je Terzić, u svojstvu direktora OFK Beograda protupravno prisvojio 1.1 milijun njemačkih maraka od jednog transfera u inozemstvo," stoji u priopćenju MUP-a kojeg su objavili srpski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lanac krijumčara Terence iz Švicarske pokušao prošvercati u BiH Slika nije dostupna Raspisana tjeralica za razbojnikom iz Getroa

Čelnici srpskog nogometnog Saveza ostali su zatečeni i neugodno iznenađeni posljednjim vijestima. "Iznenađeni smo viješću koja je došla do nas, večeras ćemo obaviti konzultacije sa dopredsjednicima saveza. U ovom trenutku ne mogu kazati ništa više," izjavio je za Tanjug, glavni tajnik nogometnog saveza Zoran Laković, dok je dopredsjednik saveza Tomislav Karadić naglasio kako je vijest o tjeralici za Terzića još uvijek neslužbena i tijekom sutrašnjeg dana će se i službeno očitovati.

Jedan od rijetkih koji je stao u obranu Terzića, koji se trenutačno nalazi na liječenju u Londonu, bio je direktor OFK Beograda, Vladimir Bulatović.

"Zatečen sam posljednjim vijestima, međutim vjerujem kako će se sve vrlo brzo razjasniti. Kao bivši Terzićev suradnik vjerujem da je on nedužan i da će to lako dokazati," kazao je Bulatović za Tanjug.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene