Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je onemogućila pokušaj krijumčarenja dvaju osobnih automobila visoke klase ukradenih u Švicarskoj u Bosnu i Hercegovinu i uhitila 52-godišnjaka iz BiH za kojim je raspisana međunarodna tjeralica, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava (PU).


Kriminalističko istraživanje se nastavlja u suradnji sa švicarskom policijom i nekoliko naših policijskih uprava, kaže načelnik slavonskobrodske Policijske postaje Zoran Stašina. Sumnja se kako je riječ o lancu krijumčarenja ukradenih automobila u koji je uključeno više osoba. U blizini graničnog prijelaza s BiH u Slavonskome Brodu uhićen je 52- godišnji Đ.M., državljanin BiH, koji je, kad su mu prišli policajci u civilu i legitimirali se, pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i uhitili. Pritom su zaplijenjena i dva osobna automobila visoke klase marke 'jeep' i 'volvo' švicarskih oznaka.

Vezani članci Noćni klub VIDEO Kad već ne rade klubovi u Hrvatskoj, mladi Dalmatinci okupirali klubove u BiH Policija u BiH, ilustracija Strava u BiH: Učenik poginuo na satu tjelesnog, ubila ga prečka gola na koju se pokušao vješati

Provjerom je utvrđeno kako su za muškarcem raspisane dvije tjeralice, od kojih je jedna međunarodna zbog izbjegavanja zatvorske kazne od tri i pol godine koju mu je Županijski sud u Požegi izrekao zbog krađe. Utvrđeno je i kako su vozila ukradena u Švicarskoj, a prometne dozvole krivotvorene. Pedesetdvogodišnjak je prevezen u požeški zatvor. (Hina)