Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lanac krijumčara

Terence iz Švicarske pokušao prošvercati u BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je onemogućila pokušaj krijumčarenja dvaju osobnih automobila visoke klase ukradenih u Švicarskoj u Bosnu i Hercegovinu i uhitila 52-godišnjaka iz BiH za kojim je raspisana međunarodna tjeralica, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava (PU).

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u suradnji sa švicarskom policijom i nekoliko naših policijskih uprava, kaže načelnik slavonskobrodske Policijske postaje Zoran Stašina. Sumnja se kako je riječ o lancu krijumčarenja ukradenih automobila u koji je uključeno više osoba. U blizini graničnog prijelaza s BiH u Slavonskome Brodu uhićen je 52- godišnji Đ.M., državljanin BiH, koji je, kad su mu prišli policajci u civilu i legitimirali se, pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i uhitili. Pritom su zaplijenjena i dva osobna automobila visoke klase marke 'jeep' i 'volvo' švicarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Ivana Petrović, reporterka Dnevnika Nove TV Europsko vijeće Ivana Petrović iz Bruxellesa o zelenom svjetlu za BiH: "Glas protiv otvaranja pregovora bio bi bezveze, Plenković je rekao da to neće dopustiti"

Provjerom je utvrđeno kako su za muškarcem raspisane dvije tjeralice, od kojih je jedna međunarodna zbog izbjegavanja zatvorske kazne od tri i pol godine koju mu je Županijski sud u Požegi izrekao zbog krađe. Utvrđeno je i kako su vozila ukradena u Švicarskoj, a prometne dozvole krivotvorene. Pedesetdvogodišnjak je prevezen u požeški zatvor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene