Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trovač rakijom

Rakijom trovao ljude, tko ga nađe dobije novčanu nagradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj berlinskog božićnog sajma nudi nagradu kako bi zaustavio serijskog trovača nakon što je deset osoba otrovao rakijom.

Charles Blume, šef, središnje blagdanske tržnice Alexanderplatz, ponudio je 1.000 eura onome tko uhvati trovača, objavio je Bild.

Pročitajte i ovo Ilustracija 50 mrtvih Masovni ritualni pokolj: Prislili ih da popiju napitak protiv vještica, tko padne mrtav - kriv je Ilustracija Užas u Zanzibaru Osmero djece otrovalo se mesom, pa umrlo: Više od 75 ljudi u bolnici

'Muškarac koji je nosio kostim Djeda Mraza otrovao je 15-godišnjakinju. Tko god ga uhvati dobit će novac od mene odmah', rekao je Blume.

Muškarac, kojeg policija opisuje kao visokog, ćelavog u srednjim četrdesetima, prilazio je žrtvama na različitim lokacijama tijekom prošlog tjedna i nudio im rakiju u malim bočicama, kazavši im kako bi volio kad bi nazdravili rođenju njegova djeteta.

Jednom je prilikom, dok je nudio otrovno piće, prema riječima svjedoka, bio obučen u odijelo Djeda Božićnjaka, priopćila je policija.

Nakon rakije žrtve su osjećale mučninu, povraćali su, u nekim su slučajevima gubili svijest i zatražili su liječničku pomoć.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene