Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Radnica poginula u stroju za izradu keksa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubica Maksimović (58) poginula je jučer nakon što je upala u veliki stroj za miješanje tijesta. Stravična tragedija dogodila se u trenutku kada je mašina uhvatila radno odijelo nesretne žene i povukla je u veliku miješalicu tijesta za izradu keksa.

Ljubica Maksimović je na mjestu poginula, a njezino tijelo pronašli su šokirani kolege.

Pročitajte i ovo Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu Ilustracija Prava radnika Muškarac 28 godina radio prekovremeno i za to nije bio plaćen, a onda je zbog bolesti dobio otkaz

Policija je u stroju pronašla njezino zdrobljeno tijelo. Ipak kod pretrage ormarića sa njezinim stvarima nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti.

Ljubicu su prepoznali kolege, koji su u šoku, a najviše im je žao što u tom trenutku nije bilo nikoga u prostoriji da joj pomogne. 

'Ljubica je bila jedan od najboljih radnika. U ovoj tvornici radila je pet godina i znala je raditi na ovom stroju. Ne znam što jo se dogodilo. Možda joj je pozlilo, pa je upala u stroj', ispričao je jedan radnik. 

Policija zasad ne otkriva detalje istrage, pa tako čak ni kćerka stradale ne zna ništa više o stravičnom događaju. 

U Srbiji se u posljednjih nekoliko godina dogodilo nekoliko sličnih incidenata s radnicima. 

Tako je jedan pekar iz Kičeva, nedavno preminuo u mješalici za kruh u pekari. Stroj ga je uhvatio za odijelo i povukao u posudu u kojoj je bilo 200 kg tijesta. Metalne loptice za miješanje tijesta zdrobile su nesretnog pekara, nanijele mu brojne unutrašnje ozljede zbog kojih je iskrvario, izgubio svijest i na kraju se ugušio. 

U Negotinu je jedan podrumar pronađen mrtav u rezervaru u kojem je bilo 52 000 litara vina. Otkrilo se da je počinio samoubojstvo skočivši kroz otvor tog rezervoara u vrijeme pauze za ručak. 

U Zrenjaninu jedan je radnik zbog nepažnje, upao u drobilicu za mljevenje gline. Od nesretnog radnika, koji je imao oko 100 kg, nije ostalo ništa. Radnici koji su i dalje ostali na poslu, jer su vlasnici tvornice građevinskog materijala naredili da se posao nastavlja, bili su prisiljeni gledati užasne prizore stroja koji je izbacivao smrskane dijelove tijela njihovog kolege.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene