Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za ISIS

Radikalni Kosovar na Facebooku objavio sliku kako čovjeku odsijeca glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scena kao iz horora osvanula je na Facebooku - radikalni Kosovar u borbi za ISIS odsjekao je glavu jednom muškarcu. Fotografija je, kao i njegov Facebook profil, uklonjena, no čin ostaje.

Najpoznatiji kosovski pripadnik Islamske države u Iraku i Siriji, Lavdrim Muhadžeri, na svom se Facebook profilu postavio fotografije na kojima se jasno vidi kako odsijeca glavu jednom muškarcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista

Uz to je pozvao i druge Kosovare da mu se pridruže u 'svetom ratu' u Siriji zbog čega se vjeruje kako je ovaj gnjusan zločin počinjen u toj zemlji, piše Telegraf.

Ispovijest prebjega o životu unutar brutalne skupine: 'Tko je protiv, ubiju ga'

Još prošli mjesec privukao je pažnju javnosti kada je zapalio svoju kosovsku putovnicu i pozvao svoje sunarodnjake da naprave isto.

Inače, Muhadžeri je zapovjednik Albanaca u sastavu Al Qaidine skupine Al Nusri. Neko vrijeme je radio za KFOR nakon čega ga je angažirao NATO u Afganistanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene