Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dmitrij Peskov, glasnogovornik ruskog predsjeanika Vladimira Putina, rekao je u subotu kako je siguran da neće biti Hladnog rata u vezi s Ukrajinom.


"Svom dušom se nadamo da kako mi tako i naši partneri imamo dovoljno političke mudrosti, osjećaja političkog realizma da izbjegnemo klizanje u čak dublji sukob, ideološki ili drugi, zbog Ukrajine", rekao je Peskov u intervjuu za televiziju Ren-TV.

Vezani članci Vladimir Putin Putin poslao oštru poruku: "Svatko nas želi 'ugristi' negdje ili 'odgristi' nešto naše, no oni koji bi to učinili, trebaju znati da bismo im svima razbili zube" Aleksej Navaljni Nestao je liječnik koji je liječio Alekseja Navaljnog: Napustio lovačku bazu u šumi i nije se vratio

Peskov je kazao kako su Rusija i Zapad međusobno gospodarski ovisni kritizirajući tako sugestije ekonomista da je Rusija sposobna za samoizolaciju. "To bi bilo nelogično, nerealno i apsurdno u ovom trenutku, u ovo doba globalizacije, u doba apsolutne gospodarske međuovisnosti", rekao je.

"Zainteresirani smo za razvitak suradnje i ne bismo voljeli da ovo što se događa u Ukrajini ima suprotan učinak", rekao je Peskov.

Ukrajina: 'Odgovorit ćemo Rusiji svim sredstvima'

AMERIČKI RAZARAČ UZVRAĆA

VIDEO 'Okolo lutaju naoružane bande, česti su slučajevi zlostavljanja'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook