Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Putin: 'Zubkov bi se mogao natjecati za mjesto predsjednika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin u izjavio je kako je novoizabrani premijer Viktor Zubkov potencijalni kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima iduće godine, prenijele su ruske novinske agencije.

Putin je Zubkova nazvao iznimnim profesionalcem, kazavši kako je on jedan od pet političara koji se mogu nadati da će pobijediti na predsjedničkim izborima, izvijestila je Ria-novosti.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili" Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer

Njegova izjava upućuje na zaključak kako bi Putin želio da Rusi Zubkova smatraju njegovim potencijalnim nasljednikom na mjestu predsjednika države, no ne nužno i osobom koju će on poduprijeti na predsjedničkim izborima u ožujku iduće godine.

"Sada je najmanje pet osoba koje bi mogli pretendirati na
predsjedničku dužnost i koji bi mogli biti izabrani. Mislim da je
dobro što se pojavila još jedna osoba te da ruski državljani imaju mogućnost izbora", rekao je Putin, a prenijela Ria. Putin nije naveo imena ostalih potencijalnih kandidata.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene