Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIJE SPOMINJAO RAT

VIDEO Putin u bizarnom posjetu ranjenim ruskim vojnicima: "Definitivno ćeš se vratiti na crtu bojišnice"

Vladimir Putin u posjetu ozlijeđenim ruskim vojnicima
Vladimir Putin u posjetu ozlijeđenim ruskim vojnicima Foto: Afp
Bizaran posjet Vladimira Putina ruskim vojnicima nije prošao nezapaženo. Ruski predsjednik nije spominjao rat niti ih je pitao o njihovim iskustvima, ali jednom vojniku je poručio da će se vratiti u rat čim se oporavi.

Ruski predsjednik Vladimir Putin posjetio je u vojnoj bolnici ranjene ruske vojnike.

U prvom takvom posjetu otkako je poslao vojsku u zemlju, noseći bijeli medicinski kaput, Putin je razgovarao s vojnikom u bolničkoj pidžami o svom malom sinu, rekavši: "Bit će ponosan na svog tatu", piše The Telegraph.

"Definitivno ćeš se vratiti na crtu bojišnice nakon što se oporaviš", rekao je vojniku. Nakon što mu je službenik rekao da se jedan od vojnika želi vratiti na bojište, Putin mu je poručio - "Naravno da hoćeš".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I SLUŽBENO POTVRĐENO Vučić dogovorio razgovor s Putinom, otkrio i teme o kojima će govoriti

Pročitajte i ovo Ramzan Kadirov za njih je "zainteresiran" VIDEO Čečenski vođa zaprijetio Poljskoj: "U šest sekundi ćemo vam pokazati za što smo sposobni"

Ozlijeđeni vojnici stajali su pozorno pokraj svojih kreveta, a nisu pokazivali da ih nešto boli ili da im nije dobro. Putin nije komentirao rat u Ukrajini, niti ih je pitao bilo što o toj temi.

Više o ratu u Ukrajini čitajte >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene