Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Uputio kritike

Putin ljutit na Gruziju jer traži pomoć SAD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin uputio je kritiku Gruziji zato što je tražila potporu od Sjedinjenih Država u njenim sporovima s dvije odmetnute regije, izvijestile su ruske novinske agencije.

Nakon što je državna tajnica SAD-a Hillary Clinton kritizirala rusku 'okupaciju' Južne Osetije i Abhazije Putin je rekao da Gruzija ne bi trebala tražiti rješenja 'sa strane' te da 'neki vjeruju da je taj teritorij okupiran a neki da je oslobođen', izvijestila je agencija Interfax. Šefica američke diplomacije također je pozvala Moskvu da poštuje sporazum o prekidu vatre u okviru kojega bi se ruske snage trebale vratiti na položaje koje su zauzimale prije kratkog rata u kolovozu 2008. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mračno poglavlje povijesti "Ukradeno je više od 100.000 beba, to se radilo sustavno": Prodane blizanke upoznale su se preko društvenih mreža Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

>> Ruska policija zaplijenila knjigu u kojoj se kritizira Putin

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene