Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrivljen za korupciju i siromaštvo

Ruska policija zaplijenila knjigu u kojoj se kritizira Putin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija zaplijenila je 100.000 primjeraka knjige u kojoj se kritizira premijer Vladimir Putin, objavljeno je na internetskoj stranici protivnika vlade Garija Kasparova.

Primjerci knjige pod nazivom ‘Putin. Rezultati. 10 godina’ bili su u kamionu kada je vozilo zaustavila policija uz, kako se navodi, slab izgovor. Policija je priopćila da je obavljena zapljena zbog toga što nije bilo valjane dokumentacije, javlja agencija Interfax.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji Policija je zaplijenila kokain, marihuanu i digitalnu vagu Slijedi mu prijava Policija mu po nalogu suda upala u stan, dobrovoljno im predao kokain i marihuanu

Knjigu su napisali bivši potpredsjednik ruske vlade Boris Nemcov i ekonomist Vladimir Milov, a ona iznosi kritike na Putinov račun i okrivljuje ga za korupciju i rastuće siromaštvo. ‘Mi želimo da svi u zemlji saznaju tko je stvarno Vladimir Putin’, rekao je Nemcov prilikom nedavnog izdavanja knjige. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene