Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JAČANJE SURADNJE

Putinova poruka iz Moskve: "Redovito razgovaram s predsjednikom Vučićem"

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin Foto: Afp
"Rusija će nastaviti s jačanjem suradnje sa Srbijom", izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin prilikom uručenja vjerodajnica stranim veleposlanicima u Moskvi.

"Rusiju i Srbiju povezuje strateško partnerstvo. Oslanjajući se na tradiciju prijateljstva, kulturnu, duhovnu i povijesnu bliskost naših bratskih naroda, redovito razgovaram s predsjednikom Vučićem, osobno kao i telefonski, o ključnim pitanjima daljnjeg nastavka suradnje", izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak prilikom uručenja vjerodajnica veleposlanicima u Moskvi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OŠTRE REAKCIJE Skandalozna izjava Porfirija: "Svi znamo da su se kroz povijest granice država našeg naroda mijenjale, a nismo sigurni da se neće mijenjati i ubuduće"

Pročitajte i ovo Recep Tayyip Erdogan TURSKI PREDSJEDNIK Erdogan stigao u Srbiju, Vučić ga dočekao na aerodromu: "Dobrodošli u Srbiju, dragi prijatelju!"

Putin je dodao kako cijeni napore službene Srbije za provođenjem "uravnotežene, nezavisne politike na međunarodnoj sceni", prenose Večernje novosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene