Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Putin u višesatnoj TV emisiji odgovara na pitanja ruskih građana oko ukrajinske krize.


Ruski predsjednik Vladimir Putin odgovara na pitanja svojih sunarodnjaka u višesatnoj televizijskoj emisiji, a ovogodišnji nastup je posebno zanimljiv zbog ukrajinske krize i snažnih napetosti između Rusije i Zapada.

Vezani članci Alina Kabajeva (Foto: AFP) Navodna Putinova ljubavnica neodoljivo podsjeća na manekenku koja je 2013. zaludjela svijet svojim oblinama! Alina Kabajeva (Foto: AFP) Putinova navodna ljubavnica u tajnosti rodila blizance? "Ispraznili su cijeli kat rađaone..."

Putin je u emisiji rekao da se nada da će kriza u Ukrajini biti riješena političkim i diplomatskim sredstvima, ali Rusija će učiniti sve da pomogne stanovnicima na istoku Ukrajine, da brane svoja prava.

Dodaje, ipak, da je iluzija da sila može riješiti probleme u međunarodnim razmiricama. 'Svjetske sile trebale bi razraditi sistem koji će riješiti probleme bez primjene sile', rekao je ruski predsjednik.

Putin napominje kako vlast u Kijevu nije legitimna, ali da Rusija ne odbija kontakt ni s kim.

Kijev i Zapad optužuju Moskvu da potiče prorusku pobunu na istoku Ukrajine i da je onamo poslala svoje vojnike, što Moskva odbacuje kao "apsurd".

Da, Putina je ovo zasigurno zabrinulo...

RT prenosi kako 71 posto Rusa, prema najnovijim anketama, u potpunosti, ili gotovo u potpunosti vjeruju Putinu.

Prošle godine, Putin je punih pet sati odgovarao na pitanja sunarodnjaka. (B.V./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook