Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema dokaza

Puštena četvorica Srba koja su bila osumnjičena za napad na Kosovu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Specijalno tužiteljstvo Kosova u utorak je pustilo četvoricu uhićenih Srba jer nije bilo dovoljno dokaza da su umješani u napad u Banjskoj u kojoj je ubijen jedan policajac.

U priopćenju Specijalnog tužiteljstva navodi se kako su četvorica uhićena daleko od mjesta napada. U utorak su pušteni na slobodu zbog nedostatka dokaza da su sudjelovali u oružanom napadu u manastiru u Banjskoj, prenosi Nova.rs.

Pročitajte i ovo Medvjed na pikniku nije bio izbirljiv VIDEO Medvjed upao na piknik! Snimka je skupila 15 milijuna pregleda

Uhićeno je ukupno osmero ljudi zbog napada u Banjskoj u kojem je ubijen policajac, a smrtno su stradala još četvorica napadača.

Aktualno Opljačkala i grob malenog Petra: Policija pronašla ženu koja je operirala po groblju Kradljivica po grobljima - 1 Kradljivica po grobljima - 1 Foto: PU međimurska/Screenshot Krađa na groblju - 4 Krađa na groblju - 4 Foto: DNEVNIK.hr Krađa na groblju - 5 Krađa na groblju - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Krađa na groblju - 3 Hrvatska Opljačkala i grob malenog Petra: Policija pronašla ženu koja je operirala po groblju 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene