Policija u SAD-u
Policija u SAD-u Foto: Afp

Šest osoba, od kojih je petero male djece, ubijeno je u pucnjavi u gradu Muskogeeju u Oklahomi. Liječnici se bore za život ozlijeđene žene.


U Muskogeeju, gradu u saveznoj državi Oklahomi, došlo je do pucnjave. Ubijeno je šest osoba. Petero ubijenih su mala djeca.

Vezani članci Policija, ilustracija Dvojac uhićen zbog pucnjave u kojoj je teško ranjen 32-godišnjak od ranije poznat policiji, jednome se već sudilo za ubojstvo Očevid, ilustracija Užas u Klisu: Muškarca upucali u glavu i izbacili iz auta, policija ga pronašla bez svijesti. Uhićene su dvije osobe

Policija je reagirala na poziv zbog pucnjave u utorak ujutro. Policajci su odmah po dolasku vidjeli napadača koji je još uvijek nosio vatreno oružje i mahao njime.

Pucali su u njega i promašili. Napadač je uhićen nakon kratkotrajne potjere, a policija još uvijek istražuje sve okolnosti događaja, piše NBCNews.

Policajci su u kući pronašli ubijenog muškarca i četiri dječja tijela. "Peto dijete preminulo je na putu u bolnicu u Tulsi", navodi se u priopćenju policije.

"Tu je bila i jedna odrasla ženska osoba s ozljedama opasnima po život koja je prevezena u bolnicu u Tulsi", dodaje se u priopćenju.

Muskogee je grad udaljen oko 75 kilometara jugoistočno od Tulse.