Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija na terenu

Zapucao u ljude ispred noćnog kluba: U napadu u SAD-u najmanje dvoje ljudi ubijeno, petnaestero ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje dvije osobe su ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se dogodila u Kansas Cityju, javlja gradska policija.

Policija je oko 23:30 po lokalnom vremenu dobila dojavu o pucnjavi u Ulici Noland Road, u jugoistočnom dijelu Kansas Cityja. Potvrđeno je da su dvije osobe ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi. Troje ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Pretpostavlja se da je jedna od ubijenih osoba napadač. Policija je na terenu, okolnosti napada se utvrđuju, piše Abc News.

Policajci su na mjestu događaja pronašli tijela žene i muškarca i scenu koju su opisali 'kaotičnom'. Independent piše da je muškarac zapucao na ljude koji su u redu čekali ulazak u noćni klub.

"U ovom trenutku imamo informaciju o dvoje poginulih i 15 ozlijeđenih koji su u bolnicama u blizini. Vjerujemo da je jedini osumnjičeni jedan od dvoje poginulih ovdje na mjestu događaja", priopćeno je iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene