Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Afp

Najmanje dvije osobe su ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se dogodila u Kansas Cityju, javlja gradska policija.


Policija je oko 23:30 po lokalnom vremenu dobila dojavu o pucnjavi u Ulici Noland Road, u jugoistočnom dijelu Kansas Cityja. Potvrđeno je da su dvije osobe ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi. Troje ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Vezani članci Napad u Rusiji Otkrivene jezive poruke bivšeg učenika koji je ubio devetero djece u Rusiji: ''Danas ću ubiti puno biološkog smeća i ustrijeliti sebe'' Napad nožem, ilustracija 19-godišnjakinja nožem pokušala ubiti 24-godišnjaka: Izbola ga je po trupu i rukama

Pretpostavlja se da je jedna od ubijenih osoba napadač. Policija je na terenu, okolnosti napada se utvrđuju, piše Abc News.

Policajci su na mjestu događaja pronašli tijela žene i muškarca i scenu koju su opisali 'kaotičnom'. Independent piše da je muškarac zapucao na ljude koji su u redu čekali ulazak u noćni klub.

"U ovom trenutku imamo informaciju o dvoje poginulih i 15 ozlijeđenih koji su u bolnicama u blizini. Vjerujemo da je jedini osumnjičeni jedan od dvoje poginulih ovdje na mjestu događaja", priopćeno je iz policije.