Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Afp

Najmanje dvije osobe su ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se dogodila u Kansas Cityju, javlja gradska policija.


Policija je oko 23:30 po lokalnom vremenu dobila dojavu o pucnjavi u Ulici Noland Road, u jugoistočnom dijelu Kansas Cityja. Potvrđeno je da su dvije osobe ubijene, a petnaest ih je ozlijeđeno u pucnjavi. Troje ozlijeđenih je u kritičnom stanju.

Vezani članci Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera Pucnjava ispred Walmarta, ilustracija (Foto: AFP) Drugi napad u samo 24 sata: U pucnjavi u SAD-u ubijeno troje ljudi

Pretpostavlja se da je jedna od ubijenih osoba napadač. Policija je na terenu, okolnosti napada se utvrđuju, piše Abc News.

Policajci su na mjestu događaja pronašli tijela žene i muškarca i scenu koju su opisali 'kaotičnom'. Independent piše da je muškarac zapucao na ljude koji su u redu čekali ulazak u noćni klub.

"U ovom trenutku imamo informaciju o dvoje poginulih i 15 ozlijeđenih koji su u bolnicama u blizini. Vjerujemo da je jedini osumnjičeni jedan od dvoje poginulih ovdje na mjestu događaja", priopćeno je iz policije.