Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za ubojicom

Pucnjava u McDonald'su u Alabami: Jedan tinejdžer ubijen, četiri ranjena

Restoran u kojem se dogodila pucnjava (Screenshot: Google Maps)
Restoran u kojem se dogodila pucnjava (Screenshot: Google Maps)
U napadu koji se dogodio u restoranu brze hrane McDonald's u Auburnu u Alabami jedna je osoba poginula, a četvero je ranjeno. Radi se o tinejdžerima.

Policija je priopćila kako je u nedjelju došlo do pucnjave u restoranu McDonalds u blizini Sveučilišta Auburn. Ubojica je još uvijek na slobodi, javlja Independent.

Kako se doznaje, do pucnjave je došlo nakon svađe u restoranu brze hrane u ranim jutarnjim satima. Iako policija ne otkriva identitet ubijene osobe, zna se da se radi o 20-godišnjem mladiću iz obližnjeg grada Tuskegee.

Pročitajte i ovo Julian Assange Odluka 20. svibnja Odgođeno izručenje Juliana Assangea SAD-u: "Tražimo ova jamstva" Pucnjava u srednjoj školi u Iowi Istraga u tijeku VIDEO Otkriveno tko je ubojica iz srednje škole: Imao je i improviziranu bombu, a tijekom napada javljao se na društvenim mrežama

Pucnjava se dogodila u restoranu na West Magnolia Avenue u Auburnu u 2:24 sata po lokalnom vremenu. "20-godišnjak je pronađen mrtav na mjestu događaja, a četiri osobe su ozlijeđene. Radi se o tinejdžerima u dobi od 16, 17, 19 i 21 godine. Tri ozlijeđena tinejdžera prevezena su u ambulantu u East Alabama s ozljedama koje nisu opasne po život. Jedan od tinejdžera je u teškom stanju helikopterom prebačen u Regionalni medicinski centar Piedmont Columbus", javlja policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene