Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

FOTO Pucnjava u centru Sarajeva, ranjeni objavio video na Instagramu: "Ovo mi je žena naštimala"

Pucnjava na Baščaršiji
Pucnjava na Baščaršiji Antonio Balic/Cropix
Aktualno Galerija Pucnjava na Baščaršiji Pucnjava na Baščaršiji Foto: Antonio Balic/Cropix Pucnjava na Baščaršiji Pucnjava na Baščaršiji Foto: Antonio Balic/Cropix Pucnjava na Baščaršiji Pucnjava na Baščaršiji Foto: Antonio Balić/Cropix Pucnjava na Baščaršiji Pucnjava na Baščaršiji Foto: Antonio Balić/Cropix +0 Prizor nakon pucnjave Galerija 1/5 >>
Na području Baščaršije u Sarajevu u utorak je došlo do pucnjave u kojoj je, neslužbeno, povrijeđen Mirza Hatić, koji je osuđivan za razna kaznena djela.

"Pucnjava se dogodila u 11:40 u vrtu ugostiteljskog objekta u ulici Bravadžiluk. N. N. muškarac upotrijebio je vatreno oružje. Tom prilikom drugi muškarac zadobio je ozljede u predjelu desne noge. Povrijeđeni muškarac odvezen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Mi još nemamo povratne informacije o ozljedama", rekla je glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Pročitajte i ovo Silvio Marić Još jednog muči pamćenje Bivši dinamovac Marić na suđenju: "Dobio sam 80.000 eura na ruke. Pokušavam, ali ne mogu se točno sjetiti"

Pročitajte i ovo Dehenna Davison kronična bolest Ministrica dala ostavku zbog - migrene: "Što je sumnjivo u tome da se deklarirate kao biseksualka i podnesete ostavku zbog zdravstvenog stanja?"

Traje potraga za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Mirza Hatić na svom je Instagramu objavio story u kojem govori da je ranjen. U videu sjedi u vrti ugostiteljskog objekta, dok mu drugi mladić steže gumu oko noge kako bi spriječio krvarenje, piše Oslobođenje.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže vlasnika Ogroman piton ušao kroz prozor i napao muškarca: "Zube je zario u moju ruku, potekla je krv. Prikliještio me u kut"

"Evo, ljudi, upucan sam u centru Sarajeva. Ovo mi je žena naštimala", rekao je Hatić. Video možete pogledati na njegovu profilu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene